INLOGGEN
«»

gelukkige verjaardag

Gelukkige verjaardag

Wij wensen je een dag wat je leven raakt ,
een dag vol vreugde en alles wat gelukkig maakt.
Vandaag denk je niet aan morgen,
Vandaag hang je slingers in je eigen huis.
Dat je nog veel mag zeggen; hier voel ik me thuis.

Dat de komende jaren, ervaring je mag gidsen door het leven,
Je heel veel geluk, voorspoed en weinig zorgen mag geven.
Vier nu je jaren met een heerlijk glas wijn.
Weet dat er steeds leven en vriendschap voor jou zal zijn.
We wensen je nog gezondheid en kracht, en een leven dat naar je lacht.

Treur niet dat je ouder wordt, is er eens gezegd,
en zelfs al heel veel uitgelegd.
Het is een voorrecht, dat niet voor iedereen is weggelegd,
Je moet gewoon blijven dromen,
dat de schoonste jaren nog moeten komen .

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘gelukkige verjaardag’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.