INLOGGEN
«»

ik vier je

ik vier je

jij bent immers het vieren waard
voor de mensen die jij betekent
die jij jou ook betekenen laat
je bent de wereld alles waard
immers er is enkel een als jij

ik vier je

zoals je bent in al jouw kleuren
een mens vol met talenten
die jou doen of laten bepalen
waarmee je laat zien wie je bent
een facettenrijk levensdiamant
op duizend manieren geslepen

ik vier je

jouw ervaringen en jouw gaven
niet om waar je bent geweest
noch om wat je hebt bereikt
enkel om wie en wat jij bent
wortelend in de warme wereld
van alle mensen om jou heen

van harte


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

Verjaardagswens | 8 november 2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ik vier je’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.