INLOGGEN
«»

Verjaardag

[Dit schreef ik voor een goede vriendin, die
vandaag jarig is]

Verjaardag

Je bent vandaag jarig en
dat wil je vieren.

Helaas gaat het wat
anders dan je gedacht
had.

Je man in het
ziekenhuis voor een
nieuwe knie, het is een
grote operatie, die
hopelijk goed mag
verlopen.

De kinderen komen
gelukkig wel even op
bezoek.

Mijn verjaardag vieren
we nu maar later, het is
even niet anders.

Wij hebben al genoeg
meegemaakt, we zijn al
wat gewend.

Gelukkig denken
mensen er wel aan om
mij te feliciteren, dat
waardeer ik en is
prachtig.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verjaardag ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.