Dus niet

Gertjan van der Kraan

Dus niet

Vergeten ben ik je niet
Ook al zie ik je niet
En het is niet
Dat je nu niet
Ziet, dat ik nu niet
Minder geniet
Want ik hoop niet
Dat jij ook niet geniet
Al zie je ons nu ook niet
Want minder jarig ben je niet
Dus ondanks alles, geniet!
En vergeet daarbij niet
Wij willen echt niet
Dat je niet geniet
Al krijg je het cadeautje niet
Want dat is het belangrijkste niet
Maar dat een mens geniet
Want dan telt rijkdom niet
Of wat de wereld biedt niet
Dit gaat tenslotte allemaal te niet
Maar de liefde niet
Nooit niet
Dus geniet
Iedere miniet
Lach niet
Deugniet
Anders rijmde het niet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Informatie bij het gedicht

N.a.v. de Corona pandemie

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dus niet’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.