INLOGGEN
«»

Vijfenzestig jaar

Vijfenzestig jaar

Vandaag met je verjaardag begonnen
Misschien lijkt het wat onbezonnen
Maar de mooie leeftijd van 65 jaar
Ben je alleen met vieren niet klaar
Daar hoort zo wie zo een cadeau bij
En het maakt je vast en zeker blij
Die is natuurlijk een eerste indruk
Het officiƫle wordt met wat geluk
Deze dag door de kinderen gegeven
Maar je weet vast wat je gaat beleven
Het is een hele grote wens van jou
Ook al sta je er vast voor in de kou
Ook je naam is aan radio doorgegeven
Tussen 19.00 en 20.00 uur ga je beleven
Hoe dit voor een 65 jarige klinkt
Als men een lied voor jou zingt
Houdt ook de post maar in de gaten
Want ook dat kon ik niet laten
Ik wens je een fijne en leuke dag
Met op je gezicht een blijde lach
Voor het nieuwe jaar Gods zegen
Dan kan je er een jaar weer tegen
Want als Hij met je mee gaat
Ben je tot heel veel in staat
Als dankbare hulp aan je man
Die daardoor ook weer veel aan kan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Vijf en zestig jaar Tegenwoordig is alles anders ingedeeld. Toch blijft 65 jaar een bijzondere mijlpaal Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vijfenzestig jaar’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.