INLOGGEN
«»

terugblikken en vooruitzien

jouw verjaardag
de link tussen jaren
achter en voor jou gelegen
is een goed moment
voor een welgemeende wens

niks minder of meer
wens ik jou
dan mooie herinneringen
de gedroomde toekomst
momenten die geluk brengen
aan jou en de jouwen

omhels ontmoetend de schatten
van wat was en komen gaat
koester wat het leven vrolijk tint
een glimlach tovert op gezichten
die beseffen dat leven bijzonder is

vier de hoogtij
van harte!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-08-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

Verjaardagswens Auteursrechten
Op dit gedicht ‘terugblikken en vooruitzien’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.