INLOGGEN
«»

Ongeschikte Rozen

Vroegtijdig geknakte Rozen... een meer dan
akelig gezicht
Bedoeld voor leuk wel een feestje, een ravage
nu aangericht

Rijp al om weg te doen, weliswaar erg voorbarig
Gewoonweg niet geschikt om dienst te doen
als je heet te zijn jarig!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ongeschikte Rozen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.