INLOGGEN
«»

bijzonder van harte

gisterenavond weet je
ontmoette ik een vriend
op straat gewoon

ik glimlachte even
want hij was zo blij
me even te zien

een glas drinkend
spraken wij elkaar
over toen en nu

ieder woord zei het
net als ieder gebaar
na al die jaren

het leven weet je
na al die jaren
is gek nog steeds

wij vieren de ochtend
elke dag weer
zonder stil te staan

door onszelf te zijn
bij wat wij zijn
voor wie wij betekenen

maar als wij luisteren
echt horen willen
dan fluistert zij

vier de dagen
vol van verlangen
maar koester wat je hebt

speciaal daarom vandaag
sta ik even stil
om jou te vieren

dichtbij of verder weg
ben jij een mens
die mij betekenen laat

in het bijzonder
op jouw jaardag
feest ik dat weten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

Verjaardagswens | 3 augustus 2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘bijzonder van harte’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.