INLOGGEN
«»

opa

Lieve opa,

Gefeliciteerd met je verjaardag,
het wordt een fantastische donderdag.

Vandaag is het voor jou een speciale dag,
omdat jij nog steeds je verjaardag vieren mag.

Je betekent veel voor Philip, de kids en mij.
Met jou als mijn opa ben ik echt heel blij.

Je moet echt genieten van deze dag,
samen met oma en een brede lach!

Van ons krijg je een dikke digitale dikke zoen,
het zingen en vuurwerk maken was leuk om te doen.

Wat wijn en goede deo hebben we je gekocht,
dat hebben we goed voor jou uitgezocht.

Als we iets vragen doe je het meteen
en gelukkig ben je nog goed te been.

Maak de pakjes nu maar open,
en laten we op een leuke dag hopen.


Philip, Caroline en de kids🎂

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Caro
Actief sinds: 28-09-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘opa’ van Caro zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.