Appeltaart

Dakoyria

Bij herhaling bakt hij de sterren van de hemel
Opnieuw nu zijn verjaardag en nooit gezemel
over wie er béter bakt: een man dan wel vrouw
Ik wilde dat ik het net zo goed doen wel zou!

Ronduit héérlijk met een flinke klodder slagroom
verwent hij mij met zijn geweldige bakkerij:.
Appeltaart met flink veel rozijnen en een groot
stuk en niet zo een kleine hoort daarbij!

Goed gezette koffie vervolmaakt er nu de rest
Deze traditie graag in stand houdend want hij
doet zo méér dan zijn best!

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Appeltaart’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.