bijzonder - verjaren

Peter Paul Doodkorte

verjaren - weet je
is geen prestatie

verjaren - weet je
is een bijzonder kado

een gift
- zomaar -
gekregen tijd
- uit liefde geboren -
van mens tot mens
- zomaar -
allemachtig prachtig

verjaren - weet je
is een bijzondere gave

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte (Actief sinds: 21-07-2015)

Informatie bij het gedicht

bij een verjaardag

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘bijzonder - verjaren’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.