INLOGGEN
«»

vieren - dat jij er bent

even stilstaan
en vieren
vieren dat jij er bent
- mens uit mensen geboren -
uit liefde - voor leven

almachtig
hoe prachtig

even stilstaan
en vieren
vieren dat jij er bent
het maakt deze dag
bijzonder bijzonder
omdat jij er bent
- jij -
- mens onder mensen -

van harte!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

voor een verjaardag Auteursrechten
Op dit gedicht ‘vieren - dat jij er bent’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.