INLOGGEN
«»

ik vier jou - mijn lief

ik vier jou mijn lief
en in en met jou
de rijkdom die ik vind
in jouw liefhebben

ik vier jou mijn lief
en in en met jou
jouw oprechte aanwezigheid
die mij borgt en koestert

ik vier jou mijn lief
en in en met jou
de vrolijke vlinder
die als de bloemen
mij aandrijft

ik vier jou mijn lief
en in en met jou
het geluk dat jij mij toelacht
puur - vanuit het hart

ik vier jou mijn lief
en in en met jou
het engeltje zonder vleugels
dat in mijn leven
het goede stralen laat

ik vier jou mijn lief
en in en met jou
de zilverglinsterende aders van goud
die de lief die ik heb
spiegelen in de ring van verbondenheid

ik vier jou mijn lief
van harte!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

voor (mijn) adri - 18 mei 2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ik vier jou - mijn lief’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.