INLOGGEN
«»

Ballonnen en slingers

jij hebt me
jarig gemaakt
op het stilste
moment van de dag


met je ogen op morgen
ontmoet ik je lach
samen de eerste seconden
aan het begin van de nacht


intiem met ons twee
maar jij nam me mee
met ballonnen en slingers
op het feest voor beginners


alles is nieuw
naar lichaam en geest
in heel mijn leven ben ik
nooit zo jarig geweest

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ballonnen en slingers’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.