INLOGGEN
«»

17 jaar, de wereld ligt aan je voeten

Lieve Manon,

Facebook, Skype en telefoon,
Het is allemaal heel gewoon.
Je leven bestaat uit communiceren,
Uitgaan, werken en hard leren.
Sinds kort ben je verliefd op Rick
En heeft je leven een roze strik.
Je speelveld is ook uitgebreid
met een Spaanse universiteit.
Van Amsterdam tot Belgrado en Mallnitz 'of all places'
Je bent gewoon overal waar het feest is.
En een prima nieuw levensjaar voor de boeg,
Geniet ervan, je hebt talent genoeg.
Maar als je moe bent of van alle drukte een beetje gek.
Ga dan lekker slapen onder dit satijnen dekbedovertrek.

Hartelijk gefeliciteerd en veel liefs van Opa en oma

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jeannette Bakker-Scheffer
Actief sinds: 10-01-2014Informatie bij het gedicht:

Voor een levenslustige talentvolle kleindochter. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘17 jaar, de wereld ligt aan je voeten’ van Jeannette Bakker-Scheffer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.