INLOGGEN
«»

Kinderloos

Ik mis mijn kindje, dat nooit geboren is
Ik mis mijn gezin
Ik mis de herinneringen, die ik nooit heb kunnen maken
Ik mis de moeder, die ik nooit heb kunnen zijn

Nee, laat dit niet waar zijn!
Laat het een droom zijn waaruit ik ontwaak!

Ik slaak een diepe zucht van opluchting
Want het leven ligt nog voor mij!
Het ligt nog open, het is nog niet te laat!

Wat een heerlijke droom om uit te ontwaken!

Alleen, ik word maar niet wakker.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mary
Actief sinds: 01-08-2022 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kinderloos’ van Mary zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.