Verdriet om nooit meer!

Dakoyria

We zouden toch samen naar het zwemparadijs gaan!
Plannen al gemaakt, de exacte datum kwam eraan
En samen met jou een mij passend nieuw vloerkleed
shoppen, daarna een kleinigheid eten en verder rond
hoppen...

Jouw aanstaande vakantie busreis die zomaar in het
water viel! Leef je leven dagelijks volop, je weet immers
nooit wat je zomaar aan negetiefs toevalt en je leeft maar
één keer... Zo heel erg verdrietig ben ik om nooit meer.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verdriet om nooit meer!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.