Will you ever know?

ElectrEline

How do you know
how can you know
when you've never even been?

How does it feel?
does it hurt?
Or do you just feel numb?

Do you even know
or are you just playing a part?
Hiding behind a mask
never showing
cause you don't even know anymore.

How does it feel
not knowing who you are
what you want
or who you're meant to be?

When will you know
Will you ever?
Or will you always wonder?

Will you ever be allright
or is this it?

Is this how it's meant to be?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-02-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

ElectrEline (Actief sinds: 13-02-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Will you ever know?’ van ElectrEline zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.