Gebroken letters

wil melker


gebroken letters


heb de brief
met gebroken letters
nooit verstuurd
het deed teveel pijn
om hem te schrijven
het adres op de
enveloppe te krijgen

om woorden
in zinnen te zetten
zonder dat zwarte
wanhoop dwong
uit te leggen waar
geen enkel begrip
voor aanwezig was

de luchtigheid is
verdwenen maakte
plaats voor een
vluchtig leren op eigen
benen te staan nog
klopt het hart maar
voor niemand apart

de breuken zijn
geheeld door ervaring
wijs geworden de
zinnen doordacht
geschreven want zij
zijn de fundamenten
geworden van ons leven


wil melker
16/01/2022
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gebroken letters’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.