INLOGGEN
«»

Mijn 2021

Mijn 2021…

Het jaar waarin ik er achter kwam dat mijn man al jaren een dubbelleven leidt
Het jaar waarin er veel werd gelogen
Het jaar waarin er werd ontkend
Het jaar waarin er nog meer werd gelogen
Het jaar waarin er kwaad werd gereageerd op betrapte leugens
Het jaar waarin mijn man vreemd ging en vertrok naar een andere man
Het jaar waarin mijn man niet vocht voor zijn gezin
Het jaar waarin het hart van onze kinderen werd gebroken
Het jaar waarin mijn kinderen mij werden afgenomen
Het jaar waarin ik verdrietig was…

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

anita
Actief sinds: 01-01-2022 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn 2021’ van anita zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.