Ondanks verdriet wel zo sterk!

Dakoyria

Ver weggestopt zijn haar angst en verdriet...
De toename aan gezondheidsperikelen;
geen genezing die het nog biedt

Haar man nog niet zo lang geleden verloren,
ik bewonder haar om de moed waarmee zij
toch haar verjaardag vieren doet!

Haar zoon is bij haar, bedient met een opgewekt
gemoed De sfeer is tamelijk humorvol en ik weet
me welkom Zelfs lacht zij af en toe

Binnenkort wacht weer de tuinkring, zo God het
nog wil... Ik besef opeens weer waarom ik haar
zo mag: die lieve, kleine vrouw met haar glimlach

Hoe sterk kan een vrouw zijn, het is bij haar altijd
zo fijn!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ondanks verdriet wel zo sterk!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.