Intens verdriet

Hannelore

Verdriet

Ik heb geen adem
Ik heb geen lucht
Ook niet als ik zucht

Voel pijn op mijn borst
Alsof mijn hart verscheurt
Is dat wat er gebeurt?

Mijn keel is opgezet
Voelt ruw en dik
Voelt alsof ik stik

Ik kan niets meer
Ben ik in paniek?
Heb geen covid, ben niet ziek

Lijkt alsof ik verdrink
Maar dat is het niet
Het is… intens verdriet




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Hannelore (Actief sinds: 26-04-2021)

Informatie bij het gedicht

Mis je nog elke dag…. 26 april 2021

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Intens verdriet’ van Hannelore zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.