Vlekken verdriet

wil melker


vlekken verdriet


ik schrijf
zelden tranen
want zij
vlekken verdriet
dat te langzaam
droogt en dus
iedereen ziet

stukjes emotie
die loslaten
tussen wimpers
weg glijden om
langs de wang
te sporen waar zij
opgevangen worden

waar wij normaal
gevoelens verbinden
zit er een blokkade
diep van binnen
die er niet hoort
en het hele proces
dramatisch verstoort

respect liefde
en harmonie zijn
nog in gesprek
over het obstakel
dat daar dwingend
is neergelegd
zij vragen om overleg


wil melker
08/03/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vlekken verdriet’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.