INLOGGEN
«»

Stil verdriet

Stil verdriet


Mijn tranen spoelen over
mijn wangen.

Het stille verdriet
wat ik in mijn hart meedraag,
doet nog vaak zo'n pijn.

Bewonderenswaardig is het welke
invloed verdriet kan hebben op
de weg waarop je je voort
moet bewegen.

Het stille verdriet mag er natuurlijk
altijd zijn, want waar het om gaat
is dat je simpelweg de liefde mist van de
prachtige persoon, die er nu niet meer is.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Stil verdriet’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.