INLOGGEN
«»

Afscheid

( Dit heb ik geschreven voor mensen, die dit mee hebben gemaakt)


Afscheid

Toen ik je in stilte moest laten gaan, lieten de emoties mij niet los.

De tranen en mijn verdriet zag je niet meer, en ik had al zoveel meegemaakt.

Gelukkig hoefde je dat niet meer mee te maken voordat je rustig de aarde ging verlaten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Afscheid ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.