Lieve dochter

Dick Voogd

[Dit schreef ik voor lieve ouders,
die hun dochter zo ontzettend missen]

Lieve dochter

Zes maanden geleden
overleed je eenzaam
in je appartement.

Onze wereld stortte in
je was amper 44 jaar
en ineens was je
plotseling overleden.

Wij hebben geen
afscheid van je kunnen
nemen en dat vinden wij
nog het allerergste.

Je had het leven lief en
als het met
ons minder goed ging
stond jij voor ons klaar.

Met je broer en je zus
kon je het goed vinden.

Je zus was eigenlijk een
goede vriendin,
want jullie deden vaak
leuke dingen met
elkaar.
Dat was mooi om te
zien.

Het doet ons pijn en
verdriet,
maar wij beseffen ook al
het verdriet
wat zich op dit moment i
n de wereld afspeelt.

Met pijn en verdriet....
we zullen je nooit
vergeten, lieve dochter.

Liefs,

Je moeder en vader

Rust zacht lieve dochter....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lieve dochter ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.