INLOGGEN
«»

Begin, na het eind

Duisternis van tijden
Een gezicht dat boekdelen schrijft
De wereld vermijden
Het innerlijk kijft

Het fluisteren van binnen
Gedachten ontginnen
Een gevoel verdwijnt
De zon straks verschijnt

Sommigen mensen voelen aan
Tranen laten gaan
Je kent de betekenis
En vergewist

Het begin, na het eind
Wanneer de pijn verdwijnt
Zonlicht schijnt en het gevoel zal stabiliseren
Het innerlijk een last heeft weten te verteren

Roel van Ekeris©


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Begin, na het eind’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.