Op een dag

kirikou

De frequentie van het besef dat gepaard gaat met pijn en verdriet, gehoorzaamd de tijd die verstrijkt.
Dit tegen mijn eigen wil in, want in pijn leef ik elke dag.
Je blijft weg, ik laat het niet vaak meer toe.
Het doet te veel pijn.
Maar op een dag ben ik sterk genoeg om het los te laten en zal je weer dicht bij mij zijn.
Wacht je op mij?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

kirikou (Actief sinds: 03-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Op een dag’ van kirikou zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.