INLOGGEN
«»

Mijn Allerliefste moeder

Na zo een lange tijd ben ik nog steeds niet bevrijd.

Van alle pijn en verdriet,
die jou vertrek achterliet.

Het gemis is zo groot, het verlangen immens , om enkel Jou geur te ruiken of ...je stem te horen.
Mijn hart is zo verscheurd dat ik in bed lig te huilen tot de ochtendgloren.

Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn met deze enorme pijn.

Yaaa Allah geef mij de kracht om door te gaan.
Yaa Allah U bent de enige die mij kan helpen om dit te doorstaan.

Ik smeek en bid tot U met de vraag.......
Help mij alstublieft en bevrijd me vanaf vandaag.

Nabila
Je allerliefste dochter

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Nabila Bendriss
Actief sinds: 18-12-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn Allerliefste moeder’ van Nabila Bendriss zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.