INLOGGEN
«»

De rest van je leven

De rest van je leven

Emoties en gedachten
Vullen dagen en nachten
Men wilt dat je doorgaat
Terwijl je vaak stilstaat
Bij wat je niet wilt vergeten
En niet is uit te meten
Nog steeds een deel van je is
Ondanks het grote gemis
Voor wie zij is geweest
Soms uitbundig, dan bedeesd
Bewogen, stilstaan en doorgaan
Toch moet je blijven stilstaan
Om emoties de tijd te schenken
En haar te blijven gedenken
Voor nu en de rest van je leven
Om alles wat zij heeft gegeven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Verlies van een dierbare Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De rest van je leven’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.