Nog zoveel dromen

Gertjan van der Kraan

Nog zoveel dromen

Vader, ik kom tot U met al mijn vragen
Want ik kan het bijna niet verdragen
Dat mijn grote liefde er niet meer is
En nu moet leven met een groot gemis
Waarom heeft U mijn liefde afgenomen
We hadden samen nog zoveel dromen
Die ik nu alleen moet gaan beleven
Met de kinderen die U ons heeft gegeven
Help mij in deze en komende dagen
Met al mijn opstandige vragen
Wilt U mijn hart weer rust en vrede geven
Zodat ik aan Uw hand verder kan leven
In het rustige en volle vertrouwen
Dat ik ondanks mijn verdriet op U kan bouwen
Voor een helder en duidelijk zicht
Dat mijn liefde nu leeft in Het Licht
En dat we eenmaal weer samen zijn
Om bij U te leven in vreugde zonder pijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Informatie bij het gedicht

Wat gaat er door je heen als een geliefde overlijd

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nog zoveel dromen’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.