INLOGGEN
«»

De zee

De zee

De zee geeft je
verkoeling
in de warme
zomerdagen.

Je denkt: ik ga
zwemmen,
er kan mij niets
overkomen.

De zee is verraderlijk en
ineens
ben je niet meer te zien.

Mensen gaan naar je op
zoek en dan ben je niet
meer te vinden.

Enkele dagen erna wordt je
gevonden,
hoe erg is dat.

Voor de nabestaanden heel
veel sterkte gewenst.

De zee blijft verraderlijk.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-09-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De zee’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.