INLOGGEN
«»

De aarde

[Dit schreef ik voor iemand]

De aarde

Als je de aarde moet
verlaten door een
ziekte is dat vreselijk,
want het leven heb ik
nog
zo lief.

Met heel mijn hart heb
ik zo
veel mogelijk gegeven
aan andere mensen in
mijn leven.

Mensen het leven zal verder
gaan zonder
mij,
dat is zeker waarheid

Graag had ik hier nog
een poosje
willen blijven,
maar helaas het mag
niet
zo zijn.

Natuurlijk mag je
verdrietig zijn
als ik er straks niet
meer ben.

Een ding moet je
onthouden:
we komen elkaar vast
en zeker weer tegen.

Alleen in een heel ander leven.

Liefs,
van mij.🌷

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-08-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De aarde’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.