INLOGGEN
«»

Tijd om thuis te komen

Tijd om thuis te komen


Verwaald en verdrietig

Ben ik hier

In mijn huis, dat niet meer leeft

De lach is er uit

De deuren waaien open en dicht

Maar nee, zelfs dat is niet meer

Niet meer bij de tijd

De tijd

De tijd tikt door en gaat op en onder

Door hete vuren

Mis ik de bliksem en de donder

Raast van binnen in door mij

Dan laat ik het gaan

De pijn in mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ilse Talman
Actief sinds: 09-07-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tijd om thuis te komen’ van Ilse Talman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.