INLOGGEN
«»

Aan Gods hand

Aan Gods hand

Begrijpen doe je het niet
Net als Job in zijn grote verdriet
Als David bij ‘t sterven van z’n vrind
Of het verlies van zijn eigen kind
Maar in alle nood, verdriet en pijn
Wil God steeds dicht bij je zijn
Ook al blijven je vragen bestaan
Aan Zijn hand mag je verdergaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Aan Gods hand’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.