blokjes tasten

Gilly

verdwaasd
ik heb oud zeer
overschilderd in onzichtbaarheid
het voelen heeft tentakels
ik ren ademloos snel
het kompas verkeerd afgestemd
blokjes tasten smelten weg
spraak fluistert onzekerheden
mijn hand hard gebalde vuist
in de kruising van mijn armen
ik laat mijn schaduw in
het duister stelen wat
ik in het heldere niet kan zien-

©gilly20180113

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gilly (Actief sinds: 22-01-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘blokjes tasten’ van Gilly zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.