INLOGGEN
«»

Hooghartig afscheid

Zij beroept zich op haar voortdurende interesse
voor schilderskunst Keramiek hoort ook daarbij;
haar beroemde vader lag bij musea nóg in de
gunst

Belangstelling toonde ook ik zeer zeker, maar
niet ermee opgegroeid
In kunstboeken neusde ik belangstellend,
geregeld wel erdoor geboeid

De match tussen ons is er volgens haar niet
meer Gelezen heeft zij mij dan nóóit Mijn zoveelste
gril naar zij beweert.....

Totaal verbouwereerd lik ik later mijn wonden,
door haar zo onheus en onbehouwen toegebracht
Na tientallen jaren vriendschap dénk je elkaar
te kennen

Het uiteindelijke afscheid? In slechts een paar woorden,
telefonisch..... Aankomen zag je het geheel niet, zo heel
niet verdiend en verwacht!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hooghartig afscheid’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.