Je bent voor ons uit gevlogen.

Dick Voogd

Je bent voor ons uit gevlogen.
Wij hebben hier
nog een bestaan.

Wat hadden wij nog graag met jou in het leven willen zijn.

Nu moeten wij verder zonder jou.
Jou te moeten missen dat doet pijn
en veel mensen zullen je zeker niet vergeten.

Je hebt mooie momenten in het leven gebracht.
Voor altijd in ons hart.

Rust zacht lieve vriendin.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je bent voor ons uit gevlogen.’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.