INLOGGEN
«»

Zacht

Zacht

Stil en zacht
wil je de aarde
verlaten.
Genoeg gestreden,
alles eruit gehaald
wat je wilde.

Je hebt alles gegeven,
veel te vroeg ga je ons
verlaten.
Wij zullen je enorm gaan
missen.

De warmte die je gaf aan mensen
was uniek.
Met prachtige woorden kon je veel
moois omschrijven.

Vlinders,
daar hield je van,
zij brachten je hoop
en vertrouwen.

Het hart,
heb je bij veel mensen geraakt
met warmte
en liefde.

Laat het leven maar los,
je hebt gegeven
wat je kon.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zacht’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.