Niet begrijpen

Bé van der Zwaag

Niet begrijpen.


Omdat je het niet begrijpt.
Wordt alles o zo moeilijk.
Omdat je het niet begrijpt.
Stort je hele wereld in.
Er is geen weg terug.
Je moet het accepteren.
Dan wordt het o zo moeilijk.
Omdat je het niet begrijpt.


B.v.d.Z

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Bé van der Zwaag (Actief sinds: 04-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Niet begrijpen’ van Bé van der Zwaag zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.