Herinnering

Dick Voogd

Herinnering
In het leven heb ik veel te vroeg
prachtige mensen moeten verliezen.
Vaak denk ik hoe mooi het was met
ze.
Stil en oprecht, laat ik hen in mijn
gedachte voorbij komen.
Het leven, vaak zo mooi,
maar soms heerst er verdriet.
Één ding is zeker, deze mensen,
hebben een plekje
in je hart veroverd.
De pijn van het gemis gaat niet weg,
maar de warmte van de herinnerging
blijft.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Herinnering’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.