INLOGGEN
«»

Weggestopt verdriet

Wenselijk is het dat ik eindelijk eens
huilen kan gaan
Te diep weggestopt verdriet dat zich
niet uiten doet in een verlate traan.

Heel nauw was ik er onlangs bij een
afgelegd bezoek aan toe
Een ter plekke aanwezige jongeman
herinnerde mij aan mijn oudste klein-
zoon en hóe.....

Plannen werden er door de aanwezigen
gesmeed voor de komende Kerstdagen
Ik ken werkelijk niemand die ik dan zou
kunnen vragen
Heel eenzaam voel ik me soms in een
gezelschap.

Ik praat en lach maar volop mee;
van binnen huil ik maar neem het dan
gedwee.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Weggestopt verdriet’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.