Verbinding verbroken

Gertjan van der Kraan

Verbinding verbroken

Het voelt als gestoken
De verbinding verbroken
Het contact verloren
Niets meer te horen
Ik voel me verlaten
Heb niet in de gaten
Dat deze realiteit
De waarheid ten spijt
Nog door moet dringen
Omdat zoveel dingen
Helder voor ogen staan
Niet weg mogen gaan
Geplant in het hart
Te vers is de smart
Maar langzaam aan
Zal de ruis weggaan
En de herinnering
Van die verbinding
Zal blijven hangen
Als een stil verlangen
En ik hoor in de stilte
De ruis van de zilte
Stille tegenwoordigheid
Van de verleden tijd
Als knagend verlangen
Dat stil blijft hangen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Informatie bij het gedicht

Geef je emoties de tijd

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verbinding verbroken’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.