pijn

Latisha traa

Het is 4 uur in de nacht , super laat
De stem was te sterk het gevoel van zelfhaat .
Ik wou het tegen houden maar kon het niet .
ik was aan her huilen en voelde zoveel verdriet ..
Ik kon niet langer meer sterk zijn .
IK ging kapot van emotie en pijn .
De tranen bleven over mijn wangen stromen .
Er leek geen einde aan te komen ,
Het mesje gleed over mijn huid heen ,
Ik was te zwak en heb mezelf gesneden op me been ...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Latisha traa (Actief sinds: 23-09-2017)

Informatie bij het gedicht

dit gedicht heb ik zelf gemaakt en is heel emotineel voor mij ik ben er trots op .. dat ik mijn emotie zo kan uiten .. hierbij is dit de eerste keer dat iets online zet ..

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘pijn ’ van Latisha traa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.