INLOGGEN
«»

In windstille woorden


in windstille woorden


we wolkten
in eigen gedachten
vulden de hemel met leven

dachten elkaar
op een bijzondere manier
liefde en zorg te geven

zeilden in wit
langzaam verwaaiend
een voorzichtige koers

maar het blauw
werd niet helder
de zon bleef omfloerst

daar spookten in
donkere randjes de scherpe
tandjes van onverwerkt verdriet

in windstille woorden
die we nog steeds hoorden
huilde ons immens verlies


wil melker
06/08/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In windstille woorden’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.