huiselijk geluk

Geert Messelis

verdwijn
je hebt teveel gewogen
je weegschaal
kraakte
onder het gewicht
van ingebeelde schulden
die je verkocht
cash te betalen
je wegen op mijn schouders
ondragelijk pluimgewicht
schud haar af
de eend komt uit het water
ze jaagt je op
een dolle hond
stop ze in een hok
een terminal
bestemming voor mij
onbekend
en nog roer je
je snavel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘huiselijk geluk’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.