INLOGGEN
«»

begraven

het traagzame gegraven
van illusies en onverschilligheid
en schijnbaar onbewogen blijven
bij het felle vechten
van zij die zich hechten
aan hun grote waarheid
de taal van het geweld

mijn hart is pijn
de dagen stollen
de beelden schrijnen
ratelen in mijn hoofd

en zij?
zijn mensen
want alleen mensen
kunnen die beulse onmenselijkheid
bedenken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘begraven’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.