INLOGGEN
«»

298

Moeders die huilen ,harten verscheurd.
Haast niet bevatten wat hier nou gebeurt.
Weggerukt van het licht 298 in 1 knal.
maar wat het ergste is is dat de politiek het niet zo bekommeren zal.
En waarom durf ik dat te zeggen ..en waarom toch zo hard.
Omdat politiek denkt aan economische belangen..ipv van zaken zoals recht doen vieren
....voor het geraakte hart.


Waren het zonen en dochters van landen met een ruggegraat
Dan was er daadkracht ipv praten en gegaan daar naar die plek.. waar het omgaat.
Maar nee niet in nederland..een blaffende hond die niet bijt.
Zich liever maar laat trappen en terug in de schaduw glijd.

En moeders en vaders zijn verminkt
..geraakt daar waar het niet geneest,
En poetin die gaat slapen ..Yumi likt zijn gezicht..
Wat is mijn baasje vandaag... toch weer super lief geweest.

Ons land dat word bestiert door geldelijke belangen.
En alles word gesust of door een boycot gevangen.
Gesproken door de stropdas met woorden vol verdriet.
En thuis zit hij te denken...hopelijk boycot de Rus ons niet.

En moeders en vaders zijn verminkt
..geraakt daar waar het niet geneest,
En poetin die gaat slapen ..Yumi likt zijn gezicht..
Wat is mijn baasje vandaag toch weer super lief geweest.

Een lange stoet van zwarte wagens glijd langzaam over het nederlandse teer.
Een Natie kijkt verslagen.
En wanneer gaat het dan dagen....want dergelijk drama gebeurt wellicht morgen weer.
Want zolang economische belangen het winnen van het recht.
Dan kun je wel begrijpen dat niemand dan nog vecht.

En moeders en vaders zijn verminkt
..geraakt daar waar het niet geneest,
En poetin die gaat slapen ..Yumi likt zijn gezicht..
Wat is mijn baasje vandaag toch weer super lief geweest.

En ik draai hier aan mn fietsen ik herstel en repareer.
maar pa en ma van 298 harten..daar kan het nu niet meer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

WackyDutch
Actief sinds: 02-02-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘298’ van WackyDutch zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.