Intense pijn.

Jolanda van de Steeg

Wat de mooiste dag van mn leven zou kunnen zijn.
Is veranderd in een dag van ongeloof , verdriet , en intense pijn.
Ik had gehoopt om je hartje te mogen zien kloppen.
Maar mijn verdriet is niet meer te stoppen.
Je zit er wel.
Maar het zijn de minuten die ik nu aftel.
Je kan me elk moment gaan verlaten.
Nee , deze pijn valt niet goed te praten.
Wat de mooiste dag van mijn leven zou kunnen zijn.
Is veranderd in een intense diepe pijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jolanda van de Steeg (Actief sinds: 19-01-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Intense pijn.’ van Jolanda van de Steeg zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.