Misschien

DichteresMetHoop

Gedroomd en bekroond
Geworden wat was
Geweest en bedeesd
Zacht fluisterend

Besproken en gekwetst
Bedacht wat kon
Belogen en geleefd
Innerlijk roepend

Gehuild en bespot
Gesproken wat is
Gelogen en bedrogen
Hees bibberend

Beschimpt en gesterkt
Besproken wat kan
Beloont en gedood
Stil hopend

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

DichteresMetHoop (Actief sinds: 12-01-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Misschien’ van DichteresMetHoop zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.